yadigar

Nisan 05, 2005

peçetelik


Peçetelik dedim ama asıl adı ne olmalı bunu ben de bilmiyorum. Kağıt mendillik mi demeliydim yoksa!!Neyse içinden kağıt mendiller çıkıyor o kesin..

Kağıt mendil kabını böyle şirin bir şekilde kaplamayı nerden aklıma getirdim hiç sorma. Sadece izleyerek tadını çıkar..Ben buna bakarken dikimi esnasında beni nasıl yorduğunu hiç düşünmüyorum mesela..

3 Yorum:

  • Cok hos olmus! Nasil yaptiginida anlatacakmisin?! Renkler ve üzerinde cicek modeli cok hosuma gitti.

    Ellerine saglik!

    Blogger yEşiL adlı yazara göre, saat: 3:21 ÖÖ  

  • Yesil, ilk once begendigine cok sevindim. nasil yapildigini anlatmaya gelince, gercekten isterdim bunu. hemde asamalarinin resmini gostere gostere. ama su an bunu nasil yapabilecegim hususunda bir bilgim yok. bu sayfaya ayni anda birden fazla resim yuklemeyi ogrenir ogrenmez uygulamalianlatirim insalllah.kal saglicakla.

    Blogger koroglu adlı yazara göre, saat: 8:32 ÖÖ  

  • Maalesef ayni anda fotolar gönderilemiyor :( En azindan Hello kullaniyorsan. Belki diger programlarda farklidir.

    Öyle bisey olsa cok zahmetten kurtaracakti bizi. Fotolari tek tek gönderiyorsun html sifrelerini kopyalayip ' create new post' yada 'post edit'lerin birinde istedigim gibi siralayip yayinlayabiliyorsun. Bu islemi yaptiktan sonra diger fotolarida silmen gerekiyor ki bloggunda görünmesinler. Biraz zahmetli, yorucu ve zaman alan bi olay.. ama bitincede insanin hosuna gidiyor.

    Tabi bende bosuna zahmete giriyorumdur. Eger varsa baska caresi bende ögrenmek isterim :)

    Sevgiler..

    Blogger yEşiL adlı yazara göre, saat: 4:16 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]



<< Ana Sayfa